Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди последния мач за сезона срещу Лудогорец. Мъри заяви, че отборът му трябва да играе в стил Левски и така да завърши сезона.

„След дългите години, в които Лудогорец доминираше над Левски, имахме шанс и ние да спечелим. Не значи, че сме по-добри и да се вкарваме в заблуда. Ние можем да показваме добри игри, само когато сме на максимални обороти. Минимално отпускане на нашия отбор ще се окаже фатално. Победихме, защото бяхме максимално концентрирани. Лудогорец може да накаже и най-малката грешка. Не се съмнявам, че ще има отлична подкрепа от нашите привърженици. Левски винаги трябва да бъде на максимума пред своите фенове. Трябва да завършим в стил Левски, да го изиграем с настроение. Задачите бяха изпълнени. Пред феновете играчите нямат право да играят под възможностите си", започна Стоилов.

"Сонко е тук, здрав е. Ако всичко е наред, ще вземе участие в мача. Още нямаме окончателните резултати за Уелтън. Няма да рискуваме неговото пускане. По-важно е да видим колко сериозна е травмата. Надявам се да го възстановим по най-добрия начин до началото на подготовката", продължи той.

"Днес ще бъде първата тренировка след мача със Славия. Няма да е нещо ново, ако играем с трима централни защитници. Утре ще вземем крайно решение. Получиха се празненства, сгъстен цикъл. След финала има чисто емоционална изразходеност в играчите. Затова искахме и финалът да е в събота, но кой ли ни пита нас. Стимулът за нас са привържениците. Винаги е добре да играеш с противник като Лудогорец. Това е добра възможност за моите футболисти да покажат добра игра", добави наставникът на Левски.

"По темата с инвеститора нямам какво да кажа. От първия ден се опитахме да обикаляме България, да показваме нашите идеи. Най-важно е на 24 май да бъде обявено сдружението „Левски на левскарите”. Вече съм редови член. Надявам се всички левскари да можем да основем това сдружение. Ако дойдат други предложения, ще бъдат обсъдени. Водят се разговори, но няма нищо конкретно. Посещаемостта е много важен фактор, доброто представяне предизвикват интерес. Левски прави нещо, по което сме тръгнали и трябва да вървим”, каза Стоилов.