Трансферната сага около полузащитника на Славия Прага Йозеф Хушбауер явно няма да стихне скоро време. Според iSport.cz 29-годишният халф му е било обяснено да напусне отбора чрез спортния директор Ян Незмар, който също работи за бъдеща сделка.

Планираното присъединяване на Хушбауер към състава за подготовката на чешкия гранд в испанския курорт Марбея се забавя.

Рязък завой - Хушбауер остава в Славия и лети за Марбея

Изданието предупреждава, че преговори са водени с Фортуна Дюселдорф, след което с Левски София, но след „сините” е имало разговори с трети клуб, чието име не се знае. Информациите на изданието обаче са такива, че самият футболист няма желание да се маха от „Синобо Арена” през тази зима. Договорът на играча изтича през лятото на 2021-а година, а пражкият клуб желае сега да се раздели с футболиста си, за да успее да му вземе солидна сума пари.

Чехия се диви на Хушбауер: Левски не го гледат и 2 хиляди човека

Медията потвърждава, че преговорите с Левски са били факт, а също така „сините” е трябвало да заплатят малко над половин милион евро за подписа на футболиста. Така Славия е щял да компенсира сумата, която е заплатил за футболиста през януари 2016-а, но в сетния миг са се получили различия между страните и към този момент сделка с Левски изглежда не е на дневен ред.