Футболистът на Левски Симеон Славчев взе участие в инициативата на "синия" клуб и "отвори" вратите на своя дом за феновете на тима. Славчев показа фланелки на отборите, в които е играл в своята кариера, а също така и индивидуалните отличия. Полузащитинкът разкри интересни подробности около приятелството си с Христо Стоичков и братята Илия и Георги Миланови. Той отговори и на доста въпроси от феновете на клуба. 

„Искам да благодаря за оказаната подкрепа след операцията. Благодаря на всички левскари. Обичам да гледам мачове с моите приятели. Плейстейшън, обичам да преподавам. Терасата – да играем белот на хубавото време, особено вечер“.

Славчев показа и своя футболен кът, където се намират неговите фланелки и отличия. Той показа фланелки на Литекс, Спортинг Лисабон , АЕК Лимасол, Легия Гданск, Карабах, където игра и два сезона в Лига Европа. Той определи този период, като доста успешен момент за него. 

Накрая показа и екипа на Левски, като заяви: „Левски, клубът на сърцето ми. Място, където винаги съм желал да бъда. Надявам се да съм успешен там“.

Последваха и неговите отличия от юношески турнири, за Играч на мача в А група, Най-добър играч в Кипър, най-красив гол на кръга, снимка с Купата на Кипър, който е и първият му трофей извън България, трофей за най-прогресиращ млад футболист.

Славчев сподели, че с бившия му треньор в Литекс - Христо Стоичков са близки приятел и до днес. Той заяви, че винаги се допитва до него за трансфери, давал му е подкрепа и съвети. Георги и Илия Миланови са също негови близки приятели.

Последваха и въпроси от феновете на тима:

Завръщане в ЦСКА: „Официална оферта не съм имал“.

Ще остане ли в Левски: „Лидер не тава така. След всички бури и катаклизми ще видим“.

Защо е трудно да се утвърди футболист в Левски: „Малко футболисти осъзнават какво е Левски. Каква е тежестта и отговорността да се справят в клуба. Трудно е“.

Индивидуална класа и как я поддържа: „Работохолик съм. Обичам да оставам след тренировка. Прекарвам доста време във фитнеса.“

Защо не се получиха нещата в Спортниг Лисабон: Треньорът (Леонардо Жардим), който ме искаше, месец след подписването замина за Монако и се оказах в клуб, в който мениджърът не ме иска. Доста контузии също ми попречиха“.

Любим футболист: „Кристино Роналдо – заради характера и непримиримост да е №1“

Какво си каза, когато е казал за интереса от страна на Левски към себе си: „Пътувам“.

Любими футболисти на Левски: Гонзо и Гара Дамбеле.

Мечтите с Левски: „Трофеи и отвъд“.

Какво прави ежедневно: „Събуждам се сутрин. Задължително играя със сина ми и се старая да направя поне 2 тренировки, едната на „Герена“ с цялото оборудване и да се грижа за психическото си състояние.“

Феновете на Левски: „Феновете доказаха, че са най-великите в България. Прочуха се в света с постъпките и чудесата, които правят. Това е едно от доказателствата, които правят и ще останат в историята. Играл съм пред доста фенове в чужбина, но чувството да играеш пред феновете на Левски е неописуемо.“