Наско Сираков планира среща с Васил Божков в Дубай, след която да сведе до синята футболна общественост резултатите от нея. Причината - бившият собственик на Левски има по документи да получава доста пари от настоящия притежател на мажоритарния пакет акции. Сираков трябва да покаже на новото сдружение "Левски на левскарите" черно на бяло какви са финансовите претенции на Божков.

В едно от последните си интервюта Васил Божков потвърди, че е най-големият кредитор на Левски. Бившият собственик на клуба нееднократно заяви, че няма да си поиска обратно вложените средства. Тогава от "Герена" разкриха, че фирми на Божков имат да получават 6 милиона лева, а също така негови компании са изкупили дълга за построяването на сектор "А", който бе набъбнал до 20 милиона лева.

Именно уточняването на тези отношения ще стои на дневен ред пред ръководството на "сините" през следващите месеци. Голяма част от сумите по договор не са изискуеми веднага, но в следващите две години на практика Божков може да претендира за тях, което ще доведе до проблем, тъй като Левски няма откъде да набави средства в такъв размер.