Ескцентричният президент на ФКСБ Джиджи Бекали официално обяви, че води преговори за продажбата на свой нападател. "Най-горещото" име за напускане на румънски клуб е Харлем Гноере. Французинът, чийто прякор е Бизона, има договор до лятото с тима от Букурещ, а Бекали би искал да го остави да си тръгне през зимата, за да получи поне малко пари за услугите му.

Бизнесменът акцентира, че преговорите са налице, а голям интерес, според румънските медии, има от родния Левски София. Ако успее да продаде Гноере, собственикът на ФКСБ заяви, че ще вземе негов заместник мигновено.

„Ще видим кой ще вземем въз основа на това кого ще продадем. Става въпрос за продажба на играч, но няма да коментирам кой е. Само ще кажа, че е нападател. Гноере?”, завърши смеейки се Бекали.

Според румънските медии, съвсем наскоро в офисите на ФКСБ е дошла оферта от половин милион евро за играча, чийто е с оставащ договор за шест месеца, но румънецът я е отклонил, считайки я за прекалено слаба. Предложението е дошло от арабски клуб, но е било отказано, след като според Бекали си струва той да си отиде без пари, за да спомогне на отбора за титлата, отколкото да получи „такава малка сума”, според самия него.