Ръководството на Левски продължава обиколката на България. Шефовете на тима ще бъдат в Кюстендил в събота, 5 декември, където ще се проведе среща, темата на която ще е проектът „Левски на левскарите”.

"В неделя, 5 декември ПФК Левски съвместно с фенклуб „Торсида Кюстендил“ организират левскарска среща в града! В 10:30 часа на площад „Велбъжд“ ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“, еднолистният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 14:00 часа в читалище „Братство“ мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Кюстендил и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба. ОЧАКВАМЕ ВИ! САМО ЛЕВСКИ!", написаха "сините".