Новопривлеченият нападател Билал Бари по всяка вероятност е последното ново попълнение на Левски през зимата. Мароканецът стана шестият нов на „Герена“ от началото на годината, като преди това пристигнаха вратарят Звонимир Микулич, централните защитници Ребин Сулака и Начо Монсалве, както и бековете Файсал Рерас и Драган Михайлович.

„Сините“ се подсилиха с изцяло нова защита. Старши треньорът Славиша Стоянович искаше да бъде привлечен и нов офанзивен халф, но по всяка вероятност подобен трансфер няма да се осъществи.

Антон Узунов
58 снимки

Освен шестимата нови, Левски бе активен и при продажбата на футболисти. Столичани осъществиха два изходящи трансфера, продавайки Станислав Иванов на Чикаго Файър за близо 300 000 евро, както и Паулиньо за около 250 000 евро в клуба от ОАЕ Корфакан.

Смяташе се, че близо до продажба е и Найджъл Роберта, който бе свързван с Динамо Загреб и сръбските грандове, но до сделка не се стигна. За последно интерес към нидерландеца имаше от арабски тимове и клуб от МЛС, но нападателят е отказал предложенията и почти сигурно ще остане при „сините“ до лятото.