Ръководството на Левски направи важно уточнение за феновете, които притежават абонаментни карти. Привържениците ще могат да изгледат домакинството на ЦСКА 1948 утре без да се нуждаят от билет, а единствено ще трябва да покажат своя пропуск.

"Уважаеми привърженици,

Напомняме Ви, че притежателите на абонаментни карти, които желаят да подкрепят любимия отбор в двубоя от 6-ия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА 1948 в събота, 19 септември от 21:00 часа, ще бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на „ПФК Левски“ призовава всички привърженици за спазване на физическа дистанция най-малко през 1 седалка или един метър и половина отстояние един от друг!

Билетите за срещата с ЦСКА 1948 са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и в мрежата на Eventim до изчерпване на количествата. Билети се продават и онлайн!

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв", съобщиха от ръководството.