Голмайсторът на Левски срещу Черно море – Рикардиньо, бе много щастлив след двата си гола срещу „моряците“. Победата с 2:1 осигури на вековниците минимум бараж за европейските клубни турнири, а бразилецът сподели, че отборът ще се бори и за третото място, което в момента принадлежи на ЦСКА 1948. Нападателят сподели, че се надява да вкара и в последните два мача – срещу Лудогорец и ЦСКА.

„Благодаря на всички, които ни подкрепят, на Господ. Много трудно беше, наистина, радвам се. Много съм щастлив, че вкарах на този отбор. Искам да вкарам и на следващите два отбора“.

„В началото може би закъсняват успехите адаптация, нова кулутра. Мисля, че вече влизам по-добре в ролята си и доказва за какво съм дошъл“.

„Докато има математически шанс да сме трети, трябва да се борим. Щом е математически възможно, няма шанс да не се борим докрай“.

„Аз съм щастлив от работата с господин Топузаков. Той ме кара да се чувствам уверен. Ние сме играчи, както споменахте, че имаме нов треньор – ще се борим и за него“.