Защитникът на Левски - Ноа Сонко Сундберг, сподели подробности за атмосферата при "сините" преди финала за SESAME Купа на България срещу ЦСКА и разкри, че е имал преговори с Ботев Пловдив, но в крайна сметка е избрал да акостира на "Виваком Арена - Георги Аспарухов". 

"Мисля за финала, няма нищо странно в това. Не съм нервен, по-скоро съм развълнуван, това е голям финал срещу най-големия ни съперник, затова съм съсредоточен изцяло върху предстоящия мач", призна Сундберг пред "Труд". 

"Това беше основната ни цел, за да се класираме за Европа. Държим все още този шанс в ръцете си, трябва да го вземем. Имаме добър сезон, моите очаквания са да вземем този финал на 100%."

"Да, имаше такава възможност. Те имат шведски треньор (б.а Азрудин Валентич е работил в Швеция), познавам някои от техните играчи, но когато проведох разговор със Стоилов, той ме убеди на 100% заради начина, по който мисли, заради това как гледа на мен като играч и къде още мога да се развивам. Това беше моментът, в който той ме спечели и след това вече знаех къде ще играя. От този ден насам не съм го мислил."

"Бях чувал добри неща за него (бел. ред. Станимир Стоилов). Може би още преди 8 години, когато бях в АИК и се изправихме срещу „Астана“. Дори тогава моите съотборници говориха с уважение за него, бяха впечатлени от него. Това бе първият случай, в който чувам за него. И сега, когато водихме разговори, той ме спечели, няма спор."