Полузащитникът на Левски Радослав Цонев сподели, че в отбора цари добър колектив, който обаче трябва да бъде показан и на терена, а не само в съблекалнята. Както е известно, във вчерашния ден той подписа нов договор за един сезон със „сините“.

„Радвам се, че и тази година ще играя за любимия си отбор. Дано е по-добра от миналата. Проявихме търпение предвид ситуацията, но вече гледаме първенството и се надявам на хубави игри“, сподели той за клубната телевизия.

„Нямах съмнения, че ще остана в Левски. Имаше предположение от други отбори, но не ни грабваха окото. Нашето желание винаги е било да играем в Левски и имаме желание да се докажем пред страхотните ни фенове. Надявам се да бъдем един колектив, едно цяло. Само така можем да постигнем някакви резултати“.

„В този момент със сигурност има добър колектив, но трябва да го показваме и на терена, а не само в съблекалнята“, завърши Цонев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.