Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, не можа да използва и вчера първите четирима от отбора, които се разболяха от COVID-19. Става дума за карето Матео Стаматов, Марин Петков, Стивън Петков и Георги Александров, чиято карантината изтече и се очакваше, че те ще започнат тренировки веднага. Това обаче не се случи, защото четиримата все още не си бяха направили PCR тестовете, които трябва да са отрицателни, за да се завърнат на терена. Очаква се това да стане най-късно утре, пише "Мач Телеграф".

Иначе днес изтича карантината на основната част от футболистите на Левски, които се заразиха с коронавирус. Все още не е ясно дали те ще започнат моментално занимания на „Герена“, или това ще стане по-късно.
Припомняме, че „сините“ поискаха отлагане на мача с ЦСКА в събота заради кризата с COVID-19, но според правилата на БФС мач ще има тъй като карантината на футболисти на Левски изтича преди двубоя.

Това поставя „сините“ в тежка ситуация, защото Славиша Стоянович, който ще направи своя повторен дебют срещу „червените“, провеждаше тренировки със 7-8 човека по време на паузата.