Председателят на сдружение "Сини Сърца" Илия Христов говори за предаването на DIEMA SPORT "Домът на футбола", давайки своята гледна точка върху турбулентните събития в клуба от последните седмици. 

Той възхвали отново невероятната работа на феновете на Левски, които продължават да правят всичко възможно, за да подпомогнат клуба със своите дарения. Христов отчете и ролята на Наско Сираков като обединителна фигура за привържениците във времената мрак, споделяйки, че той и другите легенди на клуба са най-точните хора, за да се нагърбят с отговорността да вземат акциите на клуба. 

„Всичко, което се случва след появата на Наско Сираков, е без съмнение най-доброто решение за момента. Считаме, че това е правилния изход. Чакаме да видим как ще се появят акциите, но мисля, че ако са в ръцете на ветераните, то това ще е най-доброто решение“, започна Христов. 

„Наско Сираков е най-разпознаваемото лице сред тях и може би заради това той пое отговорността за акциите. Ние смятаме, че това ще е гаранция нещата в Левски да се случат прозрачно. Имената на тези хора може да е притегателна сила за бъдещи спонсори. Считам, че това е и чудесен начин да се консолидира „синята“ общност. Без съмнение това са най-подходящите хора“.

„Наско Сираков не е безгрешен, но той и неговите постижения не може да бъдат отречени. Той обича Левски. По тази причина ние имаме доверие на тези хора“.

„Клубът се управляваше непрозрачно. Всеки фен осъзнава, че това е може би най-трудният период в историята на Левски и всеки се опитва да прави това, което може. Това, което се направи до момента, също не е за подценяване. Подобна сума не е събирана никога може би в световната история от феновете“.

„Купи ще има и занапред. Съгласен съм с Наско Сираков, че в този момент спечелването на Купата на България далеч не е най-важното. В клубната история и традиция ценностите са съвсем различни. Най-важното сега е оцеляването на Левски“.

„Левски е нещо непреходно. Наско Сираков успя да вдигне „синята“ общност със своето интервю. С него начело Левски ще тръгне към по-добри дни. Левски трябва да бъде прозрачен и на хората. Привържениците трябва да са на стадиона и да помагат с каквото могат клуба като цяло“, завърши председателят на "Сини Сърца".