Вратарят на Лудогорец - Пламен Илиев говори преди домакинството на Левски този уикенд. Срещата е в неделя от 20:15 часа на "Лудогорец Арена". 

"Емоциите преминаха, защото вече се готвим за мача срещу Левски. Не съм анализирал мача с Ференцварош, защото нямах време. Иначе мачът се получи добре."

Ако трябва да бъда честен настройката за българското първенство след мачовете в Лига Европа е по-трудна. Става дума за друг заряд, други стадиони, малко по-различно е. В неделя съм сигурен, че стадионът ще е пълен. Сигурен съм, че се справим. Радващото е, че след такъв мач в Европа идва Левски, който е плътно зад нас в класирането, постига добри резултати, има добър отбор."

След Европа е по-трудно тук в България, защото отборите играят затворено. Отборите ги е страх да не получат повече голове. Според мен Левски ще играе по-защитно срещу нас. Не мисля, че евентуална загуба от Левски ще е фатална. Първенството е доста дълго, има прекалено много мачове до края. Ще бъде добре да победим и да се откъснем с 4 точки от тях. Другата страна на монетата е, ако този мач не бъде спечелен, те ще останат плътно зад нас и дори могат да ни изпреварят."

"В никакъв случай не отписваме ЦСКА. Те са на 8 точки зад нас, но казах, че има много мачове до края. Всички отбори ще губят точки. Не отписвам нито Левски, нито ЦСКА, но Лудогорец е едни гърди напред", заяви Илиев пред dsport.bg.