Новият нападател на Левски Стивън Петков сподели първите си думи като играч на Левски пред клубната телевизия.

"Чувството е страхотно. Нищо ново за мен. Радвам се, че благодарение на моята агенция и най-вече на моя агент, направиха от невъзможното възможно, а то е това да се появя днес тук", започна той.

"Направи ми добро впечатление, че с упоритостта на Левски, с решението на моя отбор в Португалия да играя на ниво Първа лига. Нещата се развиха по добър начин и ето, че се оказах на "Герена", каза Петков.

"Аз съм максималист и винаги съм си поставял доста високи цели в живота, както и в кариерата. Хубавото е, че моите се препокриват с тези на Левски. С дългосрочния опит в чужбина се надявам да помогна доста на отбора", уверено заяви таранът.

"Емблемата и клубът не са безразлични за мен. На хората мога да им пожелая 2 неща. Първото е да бъдат здрави, защото когато са здрави, могат да правят това, което обичат. И на второ място е по-често да виждат името ми, изписано отзад на таблото", завърши стрелецът.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.