Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов бе един от многото бивши футболисти след днешната 108-а годишнина на „сините“. Пелето взе участие в демонстративния мач между сегашния отбор на Левски и тима от първия период на Станимир Стоилов начело, който бе кръстен „Синя приказка І“.

Антон Узунов
54 снимки

„Аз не съм играл на „Герена“ вече от 8 години. На същата дата преди 8 години изиграх последния си мач, който беше срещу Лацио, на 100-годишнината. Оттогава не съм играл футбол. Днес имаше страхотни емоции, еуфория, всичко е перфектно, организацията е добра, така, както приляга на такъв сериозен клуб, няма какво повече да се желае. Народната любов се вижда и се връща. Това винаги съм го определял като водещо. Всичко могат да ти вземат, но не и любовта. Когато си обичаш нещо, ти го обичаш завинаги“, заяви Ангелов.

„И ние към, и те към нас. Най-важното е да има обединение, единомислие и да се върви в посока развитието на този велик клуб. Всички заедно да вървят напред, това е най-важното“, допълни вкаралият един от головете за успеха на „Синя приказка І“ над „Синя приказка ІІ“ с 4:2.