Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след проведената среща на Управителния съвет на "сините" днес. Той заяви, че все още няма промяна във финансирането на клуба, но в близките дни може да има промяна по тази тема.

LAP.bg
19 снимки

“Промяна във финансов аспект няма от гледна точка на това, че нямаме подписан договор още. Има процедури, които трябва да бъдат приключени, свързани с компанията и ние изчакваме търпеливо. В края на тази, най-късно другата седмица ще има новини по тази тема”, каза Колев.

“Отборът ще бъде воден от помощниците в предстоящия мач с Лудогорец. Водят се разговори с нов старши треньор, но не са приключили, така че не мога да ви кажа повече. Славиша Стоянович е един от вариантите. Към момента няма разговори за нов спортен директор”, добави още той.

„Основната точка, която обсъждахме бе предстоящото второ турне на пътуващия магазин. По план в четвъртък трябва да сме в Търговище и Шумен, а в петък в Добрич и Балчик. Във Варна ще сме в събота, а в неделя в Исперих и Разград. В понеделник най-вероятно в Русе. Предвид епидемилогичната обстановка в страната имаше доста въпроси, които трябваше да решаваме и дали изобщо да го провеждаме това турне. Обединихме се около мнението, че можем да го направим. Стига съответните общини, които са информирани от нас, да са съгласни. Това да се състои при спазване на всички мерки. Така че хората могат да ни очакват в този регион. Планирали сме за началото на ноември, разбира се ще видим как се развива пандемията и дано да имаме добри новини, да тръгнем и към Южна България – Пловдив, Стара Загора, Кърджали, Сливен и Бургас. Ефектът от това беше такъв, какъвто очаквахме – добър. Хората ни чакат с нетърпение и всеки ден ни изпращат писма и питат от фенклубовете кога да ни очакват и в техния град. В момента, в който имаме готовност, ще го съобщим“, каза Колев.