Левски ще продължи да разчита на Павел Колев да изпълнява функциите на изпълнителен директор поне още месец. Преговорите на собственика на клуба Наско Сираков с евентуални негови заместници засега не вървят. Наскоро членът на Управителния съвет на клуба Ивайло Цветков-Нойзи призна, че „сините“ не са близо до назначаването на човек на мястото на Колев.

Lap.bg
16 снимки

Колев подаде молба за напускане в края на миналата година. Тя бе одобрена на първото съвместно заседание на Управителния и Надзорния съвет на клуба. За да си тръгне Колев обаче, първо трябва да бъде намерен негов заместник, който да бъде вписан в Търговския регистър.

Наскоро Павел Колев започна работа в УЕФА. Той е и делегат на футболната централа, а във вторник съблюдава за провеждането на двубоя от Шампионската лига между Атлетико Мадрид и Челси. В момента повечето служители на УЕФА работят дистанционно заради пандемията от коронавирус. Така че Колев може да изпълнява задълженията си и от София.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.