Изпълнителният директор на Левски говори пред медиите след победата на „сините“ над тима на Арда. Той коментира ситуацията в клуба и даде повече подробности за сметките на отбора.

"Излязохме с официална декларация за сметките. Обяснихме ясно каква е ситуацията. Има откровена лъжа в поднесената информация още в първото изречение. Има запорирани сметки. Две. Бяхме наясно, че това ще се случи, но това е така, само защото е така по закон. До края на годината всичко ще бъде изчистено. Истината е, че ние и в момента дишаме спокойно, финансово".

"30-40 фирми, с които работим, могат да потвърдят, че сме точни с тях. Няма кой да излезе и да каже, че не си е получил парите от нас. В края на януари задълженията към НАП бяха над 8 млн. Сега са 5. Намалели са с 3 милиона. В най-скоро време ще сме готови с по-детайлен отчет. И ще покажем как изглеждат нещата след 9 месеца промяна".

"Спечелихме срещу Арда с много характер и малко късмет. Сезонът тепърва започва. Рано е за изводи. Левски е един от сериозните претенденти за титлата. Дано това се запази до май месец".

"Грандиозни промени не съм видяал, освен че един от вицепрезидентите стана президент. Пожелавам успех на Михаил Касабов. Той работи безкористно. Как гледам на оставаката?! Като акт на понасяне на отговорност. В клубния футбол е невъзможно да се задържи някой на такава позиция толкова дълго време. Клубовете трябва да решат - искат ли рестарт, или запазване на същата система. Не мога да коментирам кой трябва да е президент. Това не са въпроси от моите компетенции", заяви директорът на Левски.