Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев наруши мълчанието си и говори обстойно за сегашната ситуация в столичния гранд. Това се случи след края на филма "Легендата 7:2", който беше прожектиран на деца от школата на клуба. Колев увери, че ако всички в "синьо" бъдат обединени, няма да има кой да спре вековниците. Той говори също така за новия договор на Живко Миланов и плановете за зимна селекция.

"Винаги има какво да се желае. Разочарован съм. На мен ми изглежда, че левскарската общност не е единна. Когато това се случи, няма да има какво да ни спре. От гледна точка на резултати и начин на игра, се движим полека-лека в правилната посока. Заповядайте на стадион "Георги Аспарухов", за да се убедите как върви тренировъчния процес и каква е организацията в ДЮШ на клуба. Разговаряйте с родителите дали се работи с техните деца. Не съм получил обратна връзка, че някъде бъркаме".

"Мислим за селекция от 2 месеца. Има набелязани футболисти. Пътуваме непрекъснато, има и български футболисти, които искаме да привлечем. Нещата са в междинен етап и няма как да ви споделя повече. Има и футболисти, които са с изтичащи договори и трябва да се водят разговори с тях. Няма как да има преговори с Живко Миланов. Той е доказал, че каквото и да му дадем да го подпише, ще го подпише. След мача с Ботев разговаряхме надълго и нашироко с него за развитието на отбора. Мисля, че нещата са уточнени и е въпрос на формалност кога ще подпишем договора. Ще остане поне още една година в Левски, поне това декларира пред нас".

"Не ме притеснява, че Левски е на трето място. Важно е къде ще бъдем след последния кръг. Ако Левски е в битката за титлата, това се дължи на две неща. Първото е финансовата стабилност и второто е, че Левски е уникален клуб с история и фенове. Ако говорим чисто спортно-технически, няма как да се опрем на Лудогорец в момента, ако не направим подобрения през зимата. Ако някой е очаквал, че за 8 месеца ще направим това, което Лудогорец е изградил за 8 години, значи не разбира от футбол. Най-големите проблеми на Левски са свързани с Левски.

"Ако левскарската общност се обедини, няма да има кой да ни спре. Нищо чудно да станем свидетели и на някаква хегемония у нас. Оттук нататък, поне докато аз съм директор на Левски, ще се опитаме да направим така българските футболисти да бъдат много високо конвертируеми. Станислав Иванов има още какво да направи със "синята" фланелка преди да дойде подходящата оферта за него. Докато не дойде, компромисни варианти няма да допускаме. Футболистите, израснали в школата на Левски, струват пари".