Изпълнителният директор на Левски Павел Колев представи официално новия спонсор на "сините" - "Palms Bet". По време на представянето Колев оповести и срока на договора, който ще бъде до края на годината, с идеята да бъде продължен, но отказа да назове за каква сума е подписаното споразумение. Изпълнителният директор на "сините" отговори и на въпроси относно лиценза на клуба и ситуацията с разтрогването на договора на бившия страши треньор Петър Хубчев. 

Антон Узунов
8 снимки

"Подписахме този договор и се надявам да успеем да отговорим на очакванията. Благодаря на партньора, че изчака досега. Надяваме се това да не е последният рекламен договор, който подписваме. Имаме огромна нужда от още такива партньори". 

"До края на този месец колко пари ни трябват? Не съм подготвен да отговоря, правим всичко възможно, за да осигурим бюджета. Имаме закъснение със заплатите и спешни плащания". 

"Това е конфеденциална информация. Договорът е в рамиките на годината, идеята е да бъде продължен", заяви Лъчезар Петров. 

"На този етап не виждам основание за притеснение. Би трявало Левски да бъде част от Първа лига догодина. Нямаме проблем с лиценза. Според фискалните 2018 и 2019 година бяхме на печалба за първи път от 10 години. Проблемите са в приходната част - бюджета. Спечелихме една година заради промените от УЕФА". 

"Лично аз нямам яснота дали Георги Тодоров ще остане за следващия сезон. Не сме на финалната права относно преговорите с Петър Хубчев, но се движим в правилната посока", заяви Павел Колев.