Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, преотстъпи мястото си на екипите на първия състав на „сините”. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности, обяви изпълнителният директор на компанията Лъчезар Петров с отворено писмо до феновете на Левски.

Ето го и него:

Уважаеми левскари,

Преди точно година "ПФК Левски“ постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини „синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на „Левски“. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с "ПФК Левски“ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу "Черно море" във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Генерален спонсор на "ПФК Левски“