Плановете на Джоузеф Диксън за Левски продължават да удрят на камък. Изпълнителният директор на "сините" в оставка Павел Колев е отрязал британеца за шефски пост в клуба. Припомняме, че Диксън обяви официално, че иска Колев да остане на "Герена" като директор и след като британецът вземе акциите. Двамата са имали среща точно, за да обсъдят този въпрос, но Колев е отказал предложението. Причината - той от януари работи за УЕФА и помага на Левски, само защото обича и уважава клуба. Иначе заплата не взима.

От "Герена" разкриха, че Диксън искал да задържи Колев, защото видял отлично, че само заради работата на директора в оставка Левски не е обявил фалит до момента.

Припомняме, че денят Х за "синия" клуб ще бъде на 6 юли, когато кандидатът за купувач трябва да преведе в касата на Левски 3 500 000 долара, които е обещал да даде преди да вземе акциите. Към днешна дата на "Герена" няма много оптимисти, че това ще стане./Мач Телеграф

Повече подробности четете в днешния брой на Мач Телеграф


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.