В Холандия смятат, че пред Стайн Спиерингс няма перспектива в Левски, тъй като българският гранд смята да залага на българи за следващия сезон. Футболистът премина на "Герена от "Валвайк.

Антон Узунов
75 снимки

"Не взехме половин милион за Спиерингс, както чета в някои медии. Няма да разкрием сумата, защото това е нашата политика, но не крием, че парите не са малко и ни бяха от голяма помощ. Ако Спиерингс бе останал, трябваше да изпълним договора му и това щеше да ни затрудни финансово. Той щеше да е изиграл само седем мача. Ето, че останахме в елита и без него.

Левски не са най-блестящият партньор за сделки и бизнес, но те си платиха и то добре. Чувам, че там сега се случват много лоши неща. Съжалявам за Спиеригс, защото изглежда няма много перспектива за него в момента там, защото чета, че клубът иска да залага повече на българи", заяви директорът на Валвайк Франк ван Моселвелд пред bd.nl.

До този момент Левски се раздели Милан Миятович, Хали Тиам, Дени Алар и Фелипе Нашименто. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.