Ръководството на Левски обяви финансовите отчети на клуба за изминалите два месеца – август и септември. От данните става ясно, че разходите надвишават приходите, а половината от влезлите в клуба средства са осигурени от привържениците на клуба и различните кампании.

"Време е за поредния отчет, този път за цели два месеца - август и септември. Общите приходи възлизат на 1,614,980.38 лв., като половината са пряк принос на сините фенове! Разходите са в размер на 1,758,645.48 лв. Подробни отчети, както и документи за погасените вноски към НАП, можете да откриете на сайта на кампанията www.levski.com Кампанията за членски карти #АзСъмЛевски продължава с пълна сила, като заявените карти вече са над 11,500. Запишете своето име в славната история на "Левски", като вземете своята карта сега на https://membership.levski.bg. Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски”, пишат от клуба.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.