Защитникът на Левски Орлин Старокин не бе доволен от равенството, но отчете по-чистите положения за Арда. Бранителят сподели, че всеки един футболист е готов да прави жертви за клуба.

64 снимки

„Трябва да сме доволни от точката, предвид първото полувреме, но може и да сме разочаровани, защото имахме в края положение на Робърта и можеше да затворим мача. Не знам защо играхме толкова плахо. Дано да преодолеем психологическото напрежение. Отборът е млад и трябва да мине време, за да обиграем този отбор. Трябва да изградим характер, за да няма такова притеснение в първите 15 минути. При мен няма, но щом и г-н Тодоров го е казал, значи има. Всеки един футболист е готов да прави жертви за Левски. Важно е да показваме по-добри игри да печелим. Трябва ни една победа, за да имаме повече увереност“, каза Старокин.

„Трудно е, но ние сме мъже и трябва да излизаме от тези ситуации. Трябва да даваме максимума. Тренираме и събота ни е теста. В следващия мач отсъства Найденов, но запълним тази дупка. Нормално е всеки един отбор да се хвърля срещу нас, защото ние сме Левски. Сигурен съм, че нещата ще се променят и няма да изглеждаме по друг начин. Не ме притеснява моментното състояние, защото не съм се съмнявал, когато идвах в Левски“, добави още той.