Станимир Стоилов все още е далеч от завръщане в Левски, научи "Мач Телеграф" от сигурен източник от "Герена". Мъри дори не е получавал оферта от "сините". Треньорът, извел отбора до исторически 1/4 финал в Европа, въобще не е сигурен за поста, каквито са масовите слухове около "Георги Аспарухов".

Стоилов се срещна преди около седмица с тандема Наско Сираков-Джоузеф Диксън. На въпросната сбирка Мъри е получил предложение да стане треньор на Левски, което специалистът не е отхвърлил. Изрично обаче е било уточнено от британеца, че на Стоилов ще бъде направена конкретна оферта за договор, а това щяло да стане, когато Диксен се приближи до акциите на клуба. До вчера обаче Мъри не е получавал предложение. Самият треньор дори не е в София. Това значи, че или сделката все още е далеч от финал, или "сините" вече не искат Стоилов.

Както единствен "Мач Телеграф" съобщи Мъри е имал само едно условие, за да поеме Левски - Диксън да гарантира, че ще инвестира в изграждането на нов стадион и модерна база на клуба. Отделно Мъри има желание и избрани адвокати сред феновете да прегледат договора между Левски и британеца, преди той да бъде официално подписан.

Очаква се на днешната пресконференция Наско Сираков и Джоузеф Диксън да разяснят ситуацията със Станимир Стоилов. На този етап не е ясно дали забавянето не е отказало Мъри да се върне.