Твърде вероятно е следващите покупки на футболисти в Левски да бъдат отложени за зимния трансферен прозорец. На „Герена” имат опасения да не се получат грешки в условието на стремеж към непремени сделки, пише „Тема спорт”.

Притиснати от ситуацията, спортните хора в клуба може да попълнят съблекалнята с футболисти със съмнителни качества. Шефовете на клуба са обърнали внимание на директорите и скаутите, че няма да бъдат особено щастливи, ако пак се появи футболист, който не е готов за титуляр.

Идеята е да бъде направен по-сериозен анализ на наличните играчи, на проблемните постове и цяла есен потенциалните зимни попълнения да бъдат гледани много внимателно. Финансови параметри за бъдещи сделки все още не са обсъждани в Левски, след като се реализира продажбата на Давиде Мариани за над 1,4 млн. евро. Ако бъдат намерени добри и доказани играчи, може да тръгне да се харчи, продължава изданието.

Наставникът Петър Хубчев има амбиция отборът му да бъде подсилен в защита и халфовата линия. Специалистът иска да бъдат привлечени един централен и един краен защитник, както и разиграващ халф, който на практика да замени Мариани.

Летният трансферен пазар в България затваря на 5-и септември, а дотогава в Левски може да акостира само още един нов играч, ако въобще пристигне такъв с качества.