Националният вратар Николай Михайлов най-вероятно е изиграл последния си мач с екипа на Левски. Много малка е възможността 31-годишният страж да попадне в групата за последния за годината двубой на сините - срещу Локомотив Пловдив на 15 декември, неделя. След срещата отборът ще бъде разпуснат в зимна ваканция.

В последните двубои Михайлов не попада в групата на Левски. За последно той беше сред 18-те на 24 ноември за мача с Царско село, който беше спечелен с 2:0. След това не попадна в състава за гостуването на Берое (1:0Ч, срещата с Черно море (1:0) за Купата и домакинския успех с 2:0 над Витоша Бистрица. Причината бе, че той има оплаквания от контузия в глезена.

Очаква се Михайлов и Левски да се разделят през зимата, пише Тема спорт. Причината е, че опитният футболист не получи шанс от треньорите да се докаже. В интервю Михайлов ясно показа, че не е доволен от статута си на твърда резерва. През този сезон той е пазил само веднъж в официален двубой - при 5:1 над втородивизионния Спартак Варна в 1/16-финалите на турнира за Купата на България.

Михайлов се завърна при "сините" през миналия ноември. По време на зимната подготовка той успя да влезе във форма и през пролетта бе несменяем титуляр. Върна си дори и мястото в националния отбор. По време на лятната пауза той подписа нов контракт със "сините", но при Петър Хубчев и щаба му е резерва на черногореца Милан Миятович.