Треньорът на Левски - Николай Костов, говори преди гостуването на Черно море. Той сподели, че на вратата отново ще застане Иван Андонов. Специалистът отказа да коментира новия си договор, като заяви, че ще изчака това "скоро", казано от собственика Наско Сираков. 

"Рецептата сме я дали на футболистите. Много трудно се играе на "Тича". Всички отбори са го изпитали. Знаем срещу какъв отбор се изправяме. Настроили сме се да използваме всички наши възможности", започна Костов. 

"Имаме доста играчи, на които няма да можем да разчитаме. Сега ще направя списък и ще ги кажем след това, за да сме точни. Мисля, че психически няма как да сме добре след тези загуби. Трябва да се отърсим от тези неща. Знаем каква е стойността на този мач и как да търсим единствено победа, за да се подобри психическото състояние на отбора. Имаме контузени основни играчи, но правим всичко възможно да се завърнат в отбора, за да имаме повече опции. Така физиката няма да пада и да има натрупване на умора". 

"Не мисля за Илиан Илиев. Мисля за противодействието, което моят отбор може да даде на Черно море. С Илиан Илиев сме в добри взаимоотношения. Нямам търпение да разговаряме за футбол с него, защото има какво да си каже. В нашия отбор има български играчи, които използваме, за разлика от ЦСКА и Лудогорец. Имаме по трима-четирима българи". 

"Винаги когато губиш, настъпва игрова криза. Не намерихме играта си в последните 90 минути срещу ЦСКА. Беше важно да се представим добре в този мач. Тези, които очаквахме да не се поддадат на напрежението, се поддадоха. Пламен Андреев не е загубил титулярното си място. Иван Андонов най-вероятно утре ще бъде вратар. За мен е неправилно да го сменим след първата грешка, която е допуснал. Поемам отговорността, а не вината, за това, което се случи с Иван". 

"Не е моментът да говорим за договор. След като е казано "скоро", ще го чакаме това "скоро". Мисля, че в тази година, която беше на преодоляване на много трудности. Ние работим в режим на простест. Всички футболисти са се представили достойно. Не искам да говоря за моя личен договор или да на моите колеги. Нека изчакаме това "скоро", завърши Костов.