Капитанът на Левски Николай Михайлов продължи договора си с клуба за две години. Вратарят изигра 24 мача през този сезон, като не допусна гол във вратата си в цели 15 срещи. Той говори пред клубната телевизия и не отрече за интерес от Еквадор към него.

"Изключително съм щастлив, искам да благодаря на ръководството за възможността. Със старши треньора, както и той каза в негово интервю, се разбрахме точно за 60 секунди. Знаете от колко години познавам Станимир Стоилов и Наско Сираков, така че съм радостен, че ще успея да продължа да помагам на Левски и да радваме феновете", започна стражът, който на 28 юни ще навърши 34 години.

"Надявам се през новия сезон да бъдем още по-силни, да влезем в борбата за титлата. Както знаете, вече сме Европа, носители сме на Купата. Дано продължим да радваме нашите фенове, които през целия сезон, а и не само този, ни помагат много".

"Със сигурност очакванията ще бъдат по-големи. Ще направим още една подготовка. Надявам се лятото след нея и след стиковането на отбора, след привличането на Ивелин (б.р. - Попов), най-вероятно ще има и нови хора, да направим един боеспособен отбор и да се борим на всички фронтове".

"Вижте, моята идея винаги е била да бъда в Левски и давам всичко най-добро за клуба. Както и треньорът каза - имаме договорка, а вече ако нещо излезе толкова добро и апетитно за моето бъдеще, ще седнем да го коментираме. На този етап мислите ми са насочени само към Левски, така че тези интереси от клубове могат само да ме радват, защото направих един добър сезон с моя отбор и моите защитници. Записахме 15 "сухи" мрежи през сезона. Левски е над всичко".