Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, излезе с официална позиция на клубния сайт на "сините".

В нея легендарният голмайстор пише, че няма да присъства на срещата налевскарската общност, огранизирана от Националния клуб на привържениците на 1 април.

Причините за това са ангажиментите му към кампанията за увеличението на капитала на клуба чрез емитиране на акции и подготовката за Общото събрание на 6 април. Сираков обаче е отворен за среща след 6 април и Общото събрание на акционерите.

Ето съобщението на Сираков в официалния сайт на Левски:

Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков