Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, сподели, че очаква нападателят Билал Бари да се завърне в игра най-рано през юни. Мароканецът получи тежка контузия в коляното и претърпя операция във Франция. Възстановяването на Бари върви в нормални рамки, а Стоилов се изказа ласкаво за приноса му към отбора. 

"След като имаше 35 поредни мача като титуляр, това казва всичко колко важен е бил Бари за този отбор. И то 35 успешни мача за клуба и за отбора. На мача с Хамрун беше болен от ковид, а оттам може би дойде и травмата. Болестта събори 4-5 играчи едновременно. Ако не беше толкова важен, нямаше да го слагаме титуляр. Бари може и да имаше моменти на пропуснати положения, но начинът, по който той действаше в името на отбора и в двете фази на играта, беше страхотен. Бари щеше да намери и още по-силен път към гола, надявам се като оздравее да го намери. За съжаление болестта от ковид наруши неговия организъм и доведе и до травмата", каза Мъри пред Gong.bg. 

"Имаме контакт, преди два дни говорихме по телефона. Възстановяването е в нормалните рамки, но очакваме да се върне на терена най-рано през юни", добави треньорът на Левски.