Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели мнението си от поражението с 1:2 от ЦСКА. 

"Стана равностоен мач, който можехме да спечелим. Победи по-опитният отбор - това е причината. Имаше желание в моя отбор, но не видях достатъчно увереност и самочувствие в завършващата фаза. Направихме твърде елементарни грешки в защита. Това е пътят, трябва да работим и да чистим проблемите. Когато стояхме второто полувреме по-активно в половината на противника, ние получихме гол. По-опитният отбор победи в един равностоен мач. Разочарован съм от резултата, не е приятно да загубиш", заяви Стоилов. 

"Това е нещо, върху което трябва да работим. То е видимо. Докато сме свежи, създаваме положения, играем организирано. През второто полувреме вече имаше несигурност. Владеехме инициативата, но нямахме мощ и инициатива да завършим атаките." 

Антон Узунов
76 снимки

"Дано хората не чуват тези елементарни подсказвания, защото не е нормално. Няма какво да правим. Трябва да продължим да работим и евентуално да надграждаме. Стараем се, доколкото може отборът да играе по-добре." 

"Ние сме Левски и трябва да печелим. Запазената марка са феновете на Левски, те държат клуба. За нещо голямо в класирането не можем да мислим. Просто трябва да подобряваме нивото на футбола. Все още виждам неуверени футболисти, несигурен контрол над топката. Кондиционно след 50-ата минута не изглеждаме добре. Като организация бяхме добре, но индивидуалната класа трябва да се подобри." 

"Предстои сблъсък с шампиона. Ние трябва да изглеждаме още по-добре и да направим всичко възможно. Добре е да видим нашето си ниво", завърши специалистът.