Група от 18 футболисти определи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов за мача от 24-ия кръг на efbet Лига срещу Арда. Двубоят на стадион „Арена Арда“ е в неделя, 19 март от 14:30 часа.

Илиян Стефанов отпадна от групата на „сините“ за пътуването на Кърджали, а Роналдо е с положителен тест за COVID-19, но все още има шанс да играе. Това заяви Стоилов на своята пресконференция преди двубоя.

start-photo.bg
11 снимки

„Илиян няма да може да вземе участие в мача. В средата на другата седмица ще бъде възстановен. Пропусна вече два мача, отпадна и от националния. Роналдо имаше положителен тест за COVID, отсъства от 3 тренировки. Днес вече е с отрицателен тест, ще участва в тренировката и се надяваме всичко да е наред за мача. Има кой да играе на позицията на Роналдо, не е страшно. Макар че за нашия отбор всеки отсъстващ футболист е огромна загуба. Тези играчи в атакуващ план при нас са много малко“.

Ето и цялата група на „сините“:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Чандъров, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо.