Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана разочарован, че контролата с малайзийския шампион Джохор трябваше да бъде прекратен. Причина за това стана меле между футболистите, след като Филип Кръстев получи удар в лицето в началото на второто полувреме.

Наставникът на „сините“ обаче каза, че е доволен от първото полувреме на проверката.

„По-добре беше да прекъснем контролата, отколкото да продължават тези изблици на нерви. Все пак мисля, че за 45 минути стана една добра проверка. Имаше малко по-голяма агресия отколкото беше нужно, специално от противника. Имахме доста добри моменти в началото, но продължаваме със старите грешки в изнасянето на топката и неточни подавания веднага допуснахме гол. Но като ритъм и динамика стана добър двубой. Притесненията са в такива моменти да няма контузии. Час от нашите футболисти също се подадоха на емоциите и нервите, но все пак доволен от тези около 50 минути, които се играха“.

„Нямахме толкова голови ситуации, но когато държахме инициативата, допуснахме грешно подаване и веднага противникът разстройваше играта с контраатака. Това са наши стари слабости. Трябва да сме много по-уверени и сигурни в подаванията. Когато има по-голяма агресия ,ни е също трябва да отговорим с чисто футболна агресия, без излишни нерви и разправии. Не трябва да се поддаваме на емоциите. Но все пак станаха хубави 45 минути”.

„Имаме проблеми с трима защитници. Надявам се някои да се върнат сега още от утре, други по-късно. Мисля, че ще успеем да намерим противник и за още една контрола. Може би ще играем още на 31-и. Има сериозен интерес към някои от нашите играчи, но няма да продаваме нищо на този етап. Доволен съм от условията за подготовка тук в Дубай. Съжалявам, че контролата завърши по този начин. Може би щяхме да имаме и по-силни противници, ако не бяхме отказали другите контроли, но се свърши все пак доста работа, няма да се оправдаваме. Трябва да набираме до първенството максимално спортна форма. Футболистите на Левски трябва да бъдат максимално отдадени на клуба и работата си и очаквам да стартираме първенството с нужната амбиция и желание“, заяви Стоилов.