Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите по време на срещата на представители на клуба с фенове в Кюстендил. Целта на сбирката беше да се обсъди проектът „Левски на левскарите”.

„Сред нашите фенове цял живот е царял ентусиазъм. Надявам се сега да бъде малко по-допълнителен, защото клубът не е в най-доброто си състояние както спортно-технически, така и финансово. Ние като спортно-техническо ръководство и футболистите сме длъжни да носим радост на хората. Да имаме добро представяне като вчера, за да запалим още повече искрата на хората. Тя гори, но и достатъчно гори, но сме длъжни да поддържаме искрата на високо ниво”, започна Стоилов.

„Твърде рано е да правим сметки. Ще бъде все едно сме станали шампиони, ако се класираме за Европа. Виждаме хората, че имат ентусиазъм. Дълг на клуба е да държим тази искра запалена. Хората достатъчно помагат. В момента съществуваме част от привържениците си”.

„Петьо е мой приятел и колега, не искам да взимам отношение по темата. Спекулациите вие ги създавате, вие си отговаряте. Братя Цоневи вчера бяха на терена. Всеки, който играе добре и го показва е на терена. По какъв начин ще го постигам това, за да играе добре, си е мой проблем”, обяви Мъри.

„Идеята е казана, изяснена. Надявам се да се съберат нужния брой привърженици. След това ще мислим. Не е важно къде ще са акциите, а Левски да бъде спасен. Ще бъде постижение за български клуб, ако акциите са във феновете”, завърши Стоилов.