Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори след звездния мач, който неговият тим изигра срещу легендарния тим на „сините”, който направи първия пробив на роден отбор в групите на Шампионска лига.

Днес двата състава се изправиха един срещу друг в демонстративен мач по случай 108-ия рожден ден на клуба.

Антон Узунов
54 снимки

„Бях изключително щастлив да видя тези футболисти. За мен дълго време този отбор не се беше събирал. Това е най-успешният отбор на Левски в историята. Или почти най-успешния, това е малко спорно, но е първият, който в Шампионска лига. Отбор, който много радост на „синя” България”, коментира той.

„Смятам, че по-често трябва да ги събираме, по-често трябва да има такива празници. На такива футболисти, имената им трябва да бъдат изписани със златни букви, а портретите им да са високо горе, и всички които идват след тях, да се опитват да стигат тяхното ниво”, каза още Мъри.

Yulian Todorov / LAP.bg
98 снимки

„Надявам се един ден да имаме отбор, който да стигне тези висини, постигнати от онзи отбор. Те освен, че бяха прекрасни и отлични футболисти, бяха умни и интелигентни хора, които до болка обичаха да работят и обичаха Левски”, допълни специалистът.