Капитанът на Левски Живко Миланов призна, че до края на годината почти сигурно ще преподпише със "сините". Опитният бранител разкри, че вече има разговори и разбирателството е въпрос на формалност, с което секна спекулациите за бъдещето си.

"Имаме разговори за новия сезон и най-вероятно ще подпиша до края на годината. Ще е за още една година и така ще мисля година за година, не мога да гледам за по-дълго време. Мисля, че имам сила за още година и половина, а след това вече ще мисля", заяви 35-годишният Миланов. Той анализира и последния за 2019 г. двубой на тима срещу Локомотив Пловдив, завършил при нулево равенство.

"За днешния мач смятам, че трябва да съжаляваме, след като играхме с човек повече. Трябваше да реализираме част от ситуациите. На този лош терен трудно се играе, а и Локомотив са доста добре физически и се затвориха", добави защитникът и призна, че е имало умора сред играчите на Левски.

"Има умора, но не трябва да търсим оправдания. Трябва да имаме алтернатива на някои постове, не може да очакваш от един футболист да изиграе 55 мача и да е на ниво. Отбор не се прави за четири месеца, трябва време. За мен приоритет са и двете - Купата и шампионата. Ако вземем няколко попълнения, мисля, че имаме шансове", каза Миланов.