Треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите след равенството 1:1 с Царско село на „Герена“.

„Случи се това, че не успяхме да победим, което е жалкото за мен. Имахме ситуации, в които можехме да се справим много по-добре. Липсваше ни завършващия удар“, заяви Миланов.

„Левски допусна положения от индивидуални грешки. Не направиха нещо, за да ни матират. Нормално е тези млади момчета да допускат грешки. По-важното е, че се опитвахме да играем футбол и създадохме много положения. Гледаме напред. Момчетата се раздадох на максимум. Има и такива мачове. Единственото, от което не съм доволен е, че не стартираме с нужната динамика. През второто полувреме нещата се обръщат. На „Герена“ във всеки един мач трябва да се започне, както второто полувреме“, добави още той.

„Съдийството не ме интересува. Както е видял, така е свирил. Момчетата и аз съжаляваме, че не успяхме да се възползваме от грешката на Черно море. Надявам се другият мач да се играе, защото най-вероятно съставът на Царско село ще бъде различен. Има още два мача и докато има шанс ще се опитаме да се възползваме“, каза помощник-треньорът на „сините“.

„Дано момчетата да издържат. Проблемът е, че днес също имахме проблеми с момчета, които имаха вирусни проблеми. Не е коронавирус. Не ни е дълга скамейката и трябва да издържат до края. Не мога да отговоря кога Славиша Стоянович ще се завърне. По-коректно е да бъде към други хора този въпрос. За момента не знаем нищо за бъдещето“, заяви Миланов.