Николай Михайлов потвърди, че Левски в момента оцелява единствено благодарение на феновете си. Ето какво каза вратарят на "сините".

LAP.bg
100 снимки

"Не знам дали Левски ще завърши сезона поради простата причина, че все още не е ясно дали той ще бъде доигран. Ние трябва да изпълняваме стриктно указанията на правителството и щаба, нищо не зависи от нас", започна стражът.

"Колкото до това дали Левски ще се спаси? Това е много деликатен, но и важен въпрос. Аз като левскар и човек, израснал на "Герена", искам само хубави неща да се случват на любимия ми клуб. Той претърпя много турболенции през последните 3-4 месеца. В последните 10-12 години в историята на Левски се случиха доста неща, но не положителни".

"Феновете изтърпяха много, надявам се на по-добри дни. Винаги съм казвал, че в моментната ситуация най-важни са привържениците. Без тях Левски просто си заминава, това е 100 процента сигурно. В момента хората показват колко много обичат клуба".

"Направиха много неща, за да се съберат средства и да се плащат вноски към НАП. Тежко и трудно е, надявам се по-скоро да приключи пандемията, защото това не е само проблем на Левски, а и за повечето тимове и у нас", заяви Михайлов пред sportmedia.bg.