Капитанът на Левски Николай Михайлов говори след равенството 0:0 срещу ЦСКА 1948 на „Герена“.

Антон Узунов
73 снимки

„Мисля, че бяхме по-добрия отбор в 70 минути от мача. В края започваме да отпадаме физически. Работим върху това. Стоим много добре тактически. За моя радост успяхме да запазим суха мрежа. Имахме две хубави положения, от които последния удар не бе добър. Малшанс пред тяхната врата. Ще започнем да надграждаме. Предстои ни мач за купата. Знаете, че това е важно за нас. Предстоят ни много тежки седмици с мачове срещу ЦСКА и Лудогорец“, заяви Михайлов.

„Работим всеки ден – тактически, физически, във фитнеса. Няма какво да се оправдаваме, защото сме Левски. Публиката беше феноменална и им благодарим. Сезонът е дълъг и продължаваме да се борим. Млади момчета започват, млади влизат. Играем мач за мач. Дай Боже всички да сме здрави. Дано да бием Марек, след което се готвим за ЦСКА и Лудогорец. Има и пауза за националните отбори, което е много важно за нас“, добави още той.

„Всеки играе. Наумов ми е колега и се представя добре. Георги Георгиев също, Луков е повикан. Много е добре да има конкуренция от 4-5 вратари. Дано да бием Литва и Северна Ирландия, за да се завъртят положително нещата, но първо трябва да си свършим работата на клубно ниво“, каза вратарят на Левски.