Капитанът на футболния отбор на Левски Николай Михайлов даде интервю пред клубната телевизия по време на лагера в Боровец. Той говори за подготовката на тима до момента и амбициите му.

"Всичко е нормално. Условията са перфектни да направим ползотворна подготовка. Националните състезатели имахме 5-6 дни почивка, за да презаредим батериите. Никой не е излизал от форма, което е важно. Чувствам се окей. Коментирахме с доктора, че всички футболисти са в добро състояние. Ще работим с отбора тактически и физически. Имаме достатъчно време, за да се подготвим добре", каза вратарят на националния тим.

Aнтон Узунов
48 снимки

"Аз казах, че искам да спечелим Купата на България заради нашите фенове. Те заслужаваха тази емоция след толкова години и да донесем трофей на "Герена". Сега очакванията ще бъдат още по-големи, имаме тежък съперник в Европа, започва и първенството. Трябва да се концентрираме върху нещата, за които ще се борим. Има хора, които си тръгнаха, дойдоха нови попълнения. Ролята на по-опитните е да ориентираме новите по-бързо в ситуацията. Както казах, дай Боже всички да сме здрави, да стартираме добре сезона, след това и в Европа и да си гоним поставените цели", добави капитанът на "сините".

"ПАОК със сигурност е тежък съперник, имат голям бюджет, президент с огромен финансов ресурс и добри чужденци. Те са много високо ниво, а ние се завръщаме след много години отсъствие в Европа. Надяваме се да направим добър резултат заради нашите фенове. В два мача всичко може да стане. Но трябва да бъдем перфектни и в защита, и в атака, за  да може да излезем победители след двата мача", смята футболистът.

Антон Узунов
31 снимки

"Моите цели са да бъда здрав, да успея да помогне да Левски да изиграе добри мачове, да трупаме още повече сухи мрежи. Това ще означава, че дори и да вкараме само един гол, ще печелим трите точки. Левски е над всичко. Работим много да подобрим играта в защита. В атака имаме нови хора, които трябва да вдигнат нивото. Дано да започнем да вкарваме повече и по-лесно, защото знаете, че имахме определени проблеми при отбелязването на попадения в някои мачове. По-малко интервюта, повече съсредоточаване върху това, което правим на терена. За да може всеки да се развива и да дава максимума. За да се върне Левски там, където трябва да бъде", смята Михайлов.

"Като капитан на Левски мога да кажа на феновете, че ние ще направим всичко възможно да се подготвим за новия сезон. Знам, вярвам и се моля да имаме още много приказни моменти, които да споделим с тях. Казвал съм го сто пъти, но ще го повторя и сто и първи път, че без феновете ние сме за никъде. Благодаря им много за подкрепата от името на целия клуб. Надявам се да се видим скоро и да трупаме много победи и успехи през новия сезон", завърши Николай Михайлов.