Вратарят на Левски Николай Михайлов даде откровено интервю, в което говори за отношенията си с Петър Хубчев. Той сподели защо бившият треньор на „сините” не го е искал в състава, как е изгонил „като мръсно куче” Валери Божинов и истина ли е, че е искал да изхвърли дори легендата Живко Миланов.
 
Николай говори откровено за ситуацията в Левски в момента, какво му е казал Наско Сираков, какви разговори е имал с чужденците и защо да се играе в Европа няма смисъл.
 
"Имам доста неща, които мога да кажа, но не е сега моментът, докато съм футболист на Левски. Мога да кажа само, че след като си изиграл 6 прилични месеца за Левски, след като си вратар на националния отбор, след като потенциално си капитан на този отбор след оттеглянето на Ивелин Попов, след като дълги години си играл в чужбина, в един момент идват едни хора, които казват, че не те желаят в отбора. Не сме стигали до обяснение. За мен нещата са ясни. В момента не мога да ги кажа. Не мога да говоря за хора, които в момента ги няма, а аз съм футболист на любимия клуб. Мисля, че думите са излишни. След като оставяш отбора в такова пагубно състояние - без ляв бек, десен бек, централни защитници и халфове, а имаш петима вратари, всичко е ясно.
 
 
"Естествено, че oтношението на Хубчев към мен бе заради баща ми. Поемам своята вина и критика, но начинът, по който се случиха нещата, беше безобразен. Носих си последствия, без да съм направил нещо. Помните какво се случи с Валери Божинов. Изгониха го като мръсно куче на улицата. Да не споменавам легенда на Левски, която преди седмица се отказа от футбола (Живко Милано). Той също не беше желан в клуба. Бях разочарован, нормално да бъда демотивиран. Работя много здраво да се върна там, където ми е мястото. Всичко, което в момента се вижда в Левски, е следствие на работата, която беше свършена в последните 8-9 месеца.
 
"На дневен ред не стои напускането ми на стадион "Георги Аспарухов". Има си хора, които определят кой остава и кой не. Аз съм на две-три крачки от това да съм в оптимална форма. В килограми не мога да говоря с точност. За мен е важно вече да бъда в групата, да бъда в отбора. Ще видим как ще се развият нещата с този плейоф. Моята идея е от новото първенстово да си върна мястото. Конкуренция трябва да има. Задължително трябва да има двама вратари на високо ниво. Който е по-добър, той ще пази. Знам какво мога и какъв вратар съм. Наско и Тити ми казаха да влизам час по-скоро във форма", откровен бе Михайлов пред Канал 3.