Крилото на Левски - Марин Петков, получи наградата за Футболист №1 на третия кръг в efbet Лига. Той отбеляза един от головете за „сините“ при гръмката победа с 6:0 срещу Локомотив София.

Петков коментира равенството на Левски срещу Крумовград снощи.

„Мисля, че показахме характер, след като ни поведоха. До полувремето стояхме много добре. Второто полувреме не ни се получи играта и затова получихме изравняване. Мисля, че във всеки мач показваме характер и се борим до последно. Наистина в някои мачове победихме в последните минути, но не всеки път се получава. Това не значи, че не сме показвали характер“, каза Петков.

„Искам да благодаря на нашия медицнски щаб, възстанови ме добре и подходихме професионално. Работих здраво през този 1 месец и се надявам да се върна във форма“, допълни родният национал, като бе запитан и на коя позиция се чувства най-добре да играе.

„Може би най-удобно се чувствам като дясно крило. Нямам проблем да играя където ми каже треньора. Стига да съм на терена“, каза Петков.

Младокът бе попитан и за евентуален трансфер.

„Ние сме футболисти и имаме работа на терена. Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера. Моята задача е да играя и да се поддържам във форма. Няма нещо черно на бяло“, завърши Петков.