Отборът на Лудогорец публикува в официалната си страница във "Facebook" важна информация, свързана с организацията и мерките за сигурност преди шампионския мач срещу Левски. 
 
Ето какво написаха от тима:
 
Организация и мерки за сигурност преди шампионския мач с Левски
ПФК Лудогорец съобщава, че за шампионския мач с Левски от XXX кръг на efbet Лига в сряда (8 юли) от 18,30 ч. ще бъде въведена следната организация:
- В сряда стадион "Хювефарма Арена" ще отвари врати в 16,30 ч. В деня на срещата билети ще се продават на клубната база и на касата на улица "Васил Левски", която отваря в 12,00 ч.
- Заради въведените от Здравното министерство мерки за физическа дистанция и за да се избегне струпване на хора на едно място, ПФК Лудогорец призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано.
- На "Хювефарма Арена" няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие и остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
- Фенове с артикули на гостуващия отбор няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец.
- Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.
ПФК Лудогорец напомня, че малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Хювефарма Арена“ и на фен магазина на клубната база и ги попълвайте стриктно, за да се облекчи пропусквателния режим.