Представителният отбор на Левски ще започне лятната си подготовка на 14 юни, понеделник, от 18:00 на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от клуба.

“Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще стартира своята лятна подготовка на 14 юни 2021 г., понеделник. Първата тренировка за новия сезон ще започне в 18:00 часа и ще се проведе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, се казва в краткото съобщение в официалния сайт на „сините”.

Отборът на Левски по всяка вероятност ще бъде воден от доскорошния помощник треньор Живко Миланов, който замени Славиша Стоянович при заболяването на словенеца от Ковид-19, а по-късно и след освобождаването му. Вчера кандидат-собственикът Джоузеф Диксън изрази намеренията си да назначи на поста клубната легенда Станимир Стоилов, но сделка за акциите все още няма и най-вероятно няма да има скоро.

"Сините" имат и много футболисти с изтичащи договори, сред които братята Цоневи, които бяха ключови играчи през миналия сезон. Те имат оферти от други клубове и не е ясно дали ще започнат подготовката на "Герена".

От клуба все още не са обявили къде ще бъде проведен летният лагер, но най-вероятно мястото е Правец. Знае се също така, че Левски ще срещне Локомотив Пловдив в контрола на 26 юни.