Отборът на Левски започна лятна подготовка с едва десетина полеви футболисти и двама вратари. Те бяха изведени на терена от треньора Живко Миланов, който обаче се лиши от ключов футболист от пролетта още преди началото на подготовката.

Антон Узунов
22 снимки

"Живко Атанасов пусна писмо до клуба, че прекратява договора си. Това е негово право, разбира се. Искам да му благодаря, както и на всички останали момчета, защото през целия полусезон играха без заплати. Те сами могат да решават бъдещото", каза мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков преди първата тренировка.

С отбора започнаха тренировки братята Борислав и Радослав Цоневи, които са с изтичащи договори в края на месец юни.

"Със сигурност искаме да ги задържим в отбора. Не само заради футболните им качества, а и заради високия морал, който показват в Левски", добави Сираков.

Сред основните футболисти, които започнаха занимания, са също така Здравко Димитров, Симеон Славчев и вратарят Звонимир Микулич. По-късно към отбора ще се присъединят Мартин Петков, Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.