Ръководството на Левски е замразило всякакви действия по селекцията и каквито и да било разговори за нови договори с настоящите футболисти, научи „Мач Телеграф“. Вчера се появиха слухове, че спряганият за нов треньор на тима Станимир Стоилов вече е избрал новите попълнения и е изготвил „черен списък“ за гонене на играчи, които не отговарят на истината.

Мъри въобще не е започнал по никакъв начин работа за Левски. Както беше съобщено по-рано, Стоилов е поставил едно условие, за да се завърне на „Герена“ и то не е свързано нито с заплатата му, нито със селекцията. Мъри иска да получи потвърждения и то категорични, че ще бъде започнат строеж на нов стадион и ще има подобрения в базата на клуба.

Антон Узунов
66 снимки

Вестникът припомня, че собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че именно изграждането на нов „Георги Аспарухов“ е основен приоритет за бъдещия притежател на акциите.

Както е известно, огромна част от футболистите на Левски са с изтичащи договори, а с нито един от тях не са водени реални преговори за удължаването на контрактите. Това важи и за братя Цоневи, които само след около месец ще бъдат свободни агенти, ако нещата не се променят.

Антон Узунов
58 снимки