Левски най-вероятно отново ще заложи на Кипър за лагер след Нова година. Там отборът беше през изминалата зима, а треньорската смяна на Славиша Стоянович с Георги Дерменджиев стана вечерта в хотела в Агия Напа.

Има вариант и за Турция, където също климатът е добър и има доста чуждестранни отбори на лагер, пише вестник "Тема спорт". Треньорът Хубчев държи да изготви програма със съперниците за контроли по сила и стадий на натоварване на футболистите.

Малта отпада като вариант за зимна подготовка на Левски. "Сините" не са доволни от лагера в островната държава по времето на Делио Роси. Там се видяха първите пукнатини в състава на италианския треньор, които впоследствие се разраснаха до големи проблеми.

В момента в паузата за националните отбори Левски е в почивка, а от четвъртък започва лагер в Добринище, който ще бъде до края на настоящата седмица. В събота, на 12 октомври, е предвидена контрола с Пирин Разлог на стадиона на едноименния планински град с начален час 15:30. Следващият официален мач на Левски е на 19 октомври, събота, в София срещу Арда.